SEO

SEO

Social Bees fokuserer på at hjælpe mindre virksomheder med søgeoptimering (SEO). Det gør vi, da vi mener, at små virksomheder også skal have en chance for at blive fundet på Google og andre søgetjenester.

Hvad er SEO optimering?

Forestil dig, at du har en fysisk butik, som ikke ligger på Strøget, men skjult i en sidegade til Strøget i København. Du kan enten vælge at betale for en annonce i avisen eller stille dig ud med et skilt, hvor der står 300 m til Fru Hansens Damebutik. Med en god SEO ved de fleste pludselig, at din virksomhed eksisterer. De har måske søgt på Balenciaga sko, som Fru Hansens Damebutik sælger. Nu kan de se, at Fru Hansens Damebutik sælger dem og har adressen. Pludselig slipper du for at skulle lave annoncer til aviser og stå med et skilt på Strøget, der navigerer folk hen til din butik. I stedet kommer kunderne automatisk hen til dig ved enkelte søgeord på Google.

SEO Linkbuilding

Søgeoptimering foregår primært på din hjemmeside, mens det også vedrører en mere ekstern del, som er en del af SEO kaldet linkbuilding. Her handler det om at give dine billeder de rigtige navne, få så mange troværdige og korrekte links ind på din hjemmeside, få flere eksterne hjemmesider til at linke til din hjemmeside og få opdateret din hjemmeside ofte. I sidste ende vil du blive belønnet af Google og komme højere op, når folk eksempelvis søger på et bestemt søgeord, som du bruger meget på din hjemmeside.

SEO

SEO Søgeoptimering

God SEO

Fordelen af at ligge højt på Google er, at de fleste ikke når hen til side 27 på Google. De fleste klikker på side 1 og når højest til side 3. På den måde kan din virksomhed få flere konverteringer og besøgende på hjemmesiden, hvis I får arbejdet med jeres SEO. Dog skal SEO laves løbende, da andre også søgeoptimerer. Dermed er der konkurrence om pladserne. Så det gælder om at være up to date hele tiden. Google belønner også en høj Click Through Rate, som vil komme i takt med, at du bruger nogle kræfter på at søgeoptimere.

SEO hjælp

Når vi går ind og hjælper dig, undersøger vi, hvad potentielle kunder søger efter for at finde frem til den type virksomhed som din. Samtidig er vi meget lydhøre overfor, at din virksomhed selv har nogle søgeord, som I rigtig gerne vil blive fundet på. Vi går også ind og analyserer hastigheden på din hjemmeside, da det kan også have en betydning for, om du får lavet nogle konverteringer.

Hvad er SEM – er det det samme som SEO?

Vi prøver lige en gang for alle at aflive myten om, at det skulle være to forskellige ting. SEO og SEM er det samme. SEO hører ind under SEM. SEO står for Search Engine Optimization, mens SEM dækker over Search Engine Marketing.

SEMs eneste forskel er, at den både dækker over SEO (organiske søgninger) og Google AdWords (betalt trafik). Du kan være nok så god til SEO, men hvis du vil have garanti for en høj placering, bør du overveje at kombinere SEO med Google AdWords. SEO kræver langt mere arbejde end Google AdWords, men begge ting er værd at investere tid og penge i, hvis din virksomhed ønsker flere besøgende og skabe flere konverteringer.