Sociale medier

Sociale medier

Hele grundlaget for Social Bees’ eksistens udspringer af sociale medier. De to stiftere, Rivkah og Marcus, lærte hinanden at kende i Københavns Kommunes i Kultur- og Fritidsforvaltningen. Her havde Marcus ansvaret for kommunens Snapchat-profil, men leverede også indhold til kommunens Facebook, LinkedIn og Instagram. Marcus fik fornøjelsen af, at Rivkah kom i praktik i Københavns Kommune, hvor de sammen snappede fra byens mange tilbud. Derudover var de sammen om at skrive strategi, planlægge indhold og selve turen.

Med andre ord har vi stor erfaring med de sociale medier.

Annoncering på Facebook, LinkedIn og Instagram

Derfor ved vi, at de sociale medier har en stor betydning, når man som virksomhed ønsker at sælge et produkt. Her er det oplagte først og fremmest at lave betalte annoncer, som vi kan hjælpe med. Derudover handler det om at planlægge indhold til sin profil – uagtet om det er Instagram, Facebook, LinkedIn eller Snapchat. En kombination af annoncer samt regelmæssige og relevant indhold på de sociale medier, vil med stor sikkerhed skabe større opmærksomhed om dit brand og i sidste ende flere konverteringer.

Strategi sociale medier

SoMe-strategi

Marketing sociale medier

Vi kan hjælpe dig med at lave en online strategi, eller hvad du lige står og har brug for. Vi kan lave annoncer, strategien til de sociale medier, afgøre hvilke medier du bør være på, lave indhold og undervise i, hvad Snapchat kan bruges til i virksomheds regi, hvis du ønsker at blive mere professionel med det medie.

Kontakt os i dag og få digital rådgivning

Giv os et kald! Så kan vi tale nærmere om, hvad det er for en udfordring, du står med og skal have løst. Vi glæder os til at høre fra dig!